Opleiding en Registratie

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven bij de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

KNGF

De beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), werkt continu aan de kwaliteit van fysiotherapie. Bijvoorbeeld door wetenschappelijk onderzoek en een verplichting tot bijscholen.

KWALITEITSREGISTER

Pas als je voldoet aan alle kwaliteitseisen en ook nog werkt volgens de richtlijnen van het KNGF mag je je inschrijven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Al onze medewerkers zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapeuten en zij zijn B.I.G. geregistreerd.

UP TO DATE

Ook al bestaat de praktijk in Groningen meer dan veertig jaar, nog altijd volgen wij regelmatig cursussen en lezen we vakliteratuur. Zo houden wij onze behandelmethoden up to date en evidence based.

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact staat voorop. Daarom werken wij niet in groepen, maar altijd een-op-een. Ook fijn, u krijgt altijd dezelfde fysiotherapeut en niet iedere keer een ander.

DE PRAKTIJK IS AANGESLOTEN BIJ HET KONINKLIJK GENOOTSCHAP VOOR FYSIOTHERAPIE EN MANUELE THERAPIE.

Door actief onze vakkennis bij te houden, door het volgen van cursussen en lezen van vakliteratuur, zijn onze behandelmethoden UP TO DATE, met daarnaast natuurlijk onze jarenlange ervaring.