Fysio Fit

Wij hebben een ruime oefenzaal aan de Gerbrand Bakkerstraat 75. Deze ruimte hebben wij opgevuld met fitnessapparatuur voor cardio- en krachttraining, zodat we patiënten nog meer oefenmogelijkheden kunnen bieden. We denken daarbij ook aan doortrainmogelijkheden voor patiënten met longklachten e.d. na het revalidatieprogramma elders doorlopen te hebben. We werken op hele kleine schaal, maximaal 3 personen onder begeleiding; vandaar onze praktijknaam: PERSONAL FYSIO FIT van Weering. Met bloeddruk-, hartslag- en saturatiemeting houden we onze patiënten verantwoord in de gaten.

In de oefenruimte hebben we staan:

Deze extra trainmogelijkheid is ook goed bij sportblessures om de belastbaarheid weer volop te trainen. Wij zijn geen sportschool, onze apparaten staan ten dienste van onze patiënten.

WAT IS PERSONAL FYSIOFIT?

In onze fitness werkt u aan uw conditie, verbetert u uw bloedsomloop en versterkt u uw spieren waardoor de belastbaarheid verbeterd wordt. Ideaal voor patiënten met long- of hartklachten en mensen die tijdens of na hun revalidatie willen werken aan hun herstel. Ook een aanrader bij sportblessures.

Zeker in het begin krijgt u intensieve begeleiding van een van onze medewerkers. Vandaar onze praktijknaam: Personal Fysio Fit. Met bloeddrukmeting en hartslagregistratie houden we constant uw gezondheid in de gaten. Uiteraard kunt u na afloop douchen.

We werken op kleine schaal. Er is plaats voor maximaal drie personen.

Personal FysioFit is enkel voor onze patiënten.