Fysio Fit

Wij hebben een ruime oefenzaal aan de Gerbrand Bakkerstraat 75. Deze ruimte hebben wij opgevuld met cardio- en krachtfitness, zodat we patiënten nog meer oefenmogelijkheden kunnen bieden. We denken daarbij ook aan doortrainmogelijkheden voor patiënten met hartklachten e.d. na het revalidatieprogramma elders doorlopen te hebben. We werken op hele kleine schaal, maximaal 3 personen onder begeleiding; vandaar onze praktijknaam: PERSONAL FYSIO FIT van Weering. Met bloeddrukmeting en hartslaggeregistreerde cardiofitness houden we onze patiënten verantwoord in de gaten.

In een kleine ruimte hebben we staan:

Deze extra trainmogelijkheid is ook goed bij sportblessures om de belastbaarheid weer volop te trainen. Wij zijn geen sportschool, onze apparaten staan ten dienste van onze patiënten. Uiteraard kunt u douchen.

WAT IS PERSONAL FYSIOFIT?

In onze fitness werkt u aan uw conditie, verbetert u uw bloedsomloop en versterkt u uw spieren waardoor de belastbaarheid verbeterd wordt. Ideaal voor patiënten met hartklachten en mensen die na of tijdens revalidatie willen werken aan hun herstel. Ook een aanrader bij sportblessures.

We werken op kleine schaal. Er is plaats voor maximaal drie personen.

INTENSIEVE BEGELEIDING

Zeker in het begin krijgt u intensieve begeleiding van een van onze medewerkers. Vandaar onze praktijknaam: Personal Fysiofit. Met bloeddrukmeting en hartslaggeregistreerde cardiofitness houden we constant uw gezondheid in de gaten. Uiteraard kunt u na afloop douchen.

Personal FysioFit is enkel voor onze patiënten.